Головна » 2018 » Листопад » 21 » Відбувся ІІ (районний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика
10:54
Відбувся ІІ (районний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

    З метою сприяння та утвердження статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу 17  листопада нинішнього року відбувся ІІ (районний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра ЯцикаКартинки по запросу картинка мова соловїна серед учнів 3-4 класів закладів загальної середньої освіти району.

      До Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з’їхалися учні початкових класів з 5 шкіл району  аби позмагатися між собою на кращого знавця української мови.  Учні отримали для виконання 5 завдань із курсу навчального предмета «Українська мова», серед яких творче завдання, завдання на перевірку знань, умінь і навичок із лексики, орфоепії, будови слова та орфографії. На виконання завдань відводилася одна астрономічна година.

    За результатами журі переможцями конкурсу визначено Євдокімова Іллю, учня 3 класу Комунального закладу «Орчицька початкова школа» та Гейленко Івана, учня 4 класу Новомажарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Переглядів: 326 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar