Головна » 2019 » Травень » 23 » Урочистості з нагоди 80-річчя післядипломної педагогічної освіти Харківщини
16:37
Урочистості з нагоди 80-річчя післядипломної педагогічної освіти Харківщини

http://zachosvitaotg.at.ua/2019/0519/11.png 

Шановні працівники  Харківської обласної академії  неперервної освіти!

Шановна Любов  Денисівно!

Сердечно вітаємо Вас із знаменною подією у житті академії80-річним ювілеєм! Це свято об’єднує всіх, хто розширював свої знання у лавах закладу.

    Урочисто святкуючи цей день, щиро зичимо  Вам та всьому колективу  академії щастя, здоров’я, та віримо, що професіоналізм Ваших працівників, жага педагогів до розширення своєї інтелектуальної обізнаності принесуть свої плоди для розвитку і блага освіти Харківщини!

     Бажаємо усім Вам невичерпного натхнення, творчої уяви та оптимізму. Нехай усі Ваші починання увінчуються успіхом, хай Ваші домівки обминають життєві негаразди, а Ваші серця завжди зігрівають людська довіра та любов.

З повагою,

освітяни Зачепилівського району

     Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти» 21 травня 2019 року розпочав серію методичних заходів, присвячених 80-річчю післядипломній педагогічній освіті Харківщини.

     Тиждень було відкрито педагогічною зустріччю з ветеранами методичної служби, завідувачами районних, міських, ОТГ методичних служб, ветеранами післядипломної педагогічної освіти.

    На теренах України це освітній заклад, який входить до когорти кращих у реалізації свого завдання – здійснення підвищення кваліфікації педагогічних працівників, організації методичної роботи, підтримки й організації роботи з обдарованими і талановитими дітьми тощо. Сьогодні   Харківська академія  неперервної освіти – це сучасний вищий навчальний заклад із значними здобутками, власними традиціями та інноваціями у справі підвищення педагогічної майстерності та психолого-педагогічної компетентності освітян міста та області.

 Освітяни підвели підсумки спільної успішної діяльності, обумовленої тісною мережною взаємодією Харківської академії неперервної освіти з методичними службами районів, міст, об’єднаних територіальних громад.

  Ректор академії Покроєва Л.Д. націлила педагогічну спільноту Харківщини на творчі звершення в умовах розвитку нової моделі української освіти.

Під час урочистостей  ветеранів методичної служби, післядипломної освіти та завідувачів методичних кабінетів і центрів, які працюють на посаді більше 20-ти років, нагороджено ювілейною медаллю «Ветеран післядипломної педагогічної освіти» .

        Подяки за спільну системну роботу, успішну взаємодію,сприяння розвитку післядипломної педагогічної освіти в  регіоні,  реалізацію освітніх  програм і з нагоди 80-річчя  післядипломної освіти Харківщини отримали завідувачі методичних кабінетів Зачепилівської  районної державної адміністрації та Зачепилівської селищної ради Бєляєва А.І. та Пилипенко Г.В., які взяли участь в урочистостях. Завідувачу районним методичним кабінетом Зачепилівської РДА Бєляєвій А.І. вручено медаль  «Ветеран післядипломної педагогічної освіти».

     Учасників педагогічної зустрічі яскраво привітав українськими піснями гурт «Шелестяни» Коломацької селищної ради.

 

80 років – це лише певний відлік часу, попереду – активна робота на благо освітньої галузі краю”.

 

 

Переглядів: 253 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar