Головна » 2018 » Січень » 31 » Учні 11-х класів стовідсотково братимуть участь у пробному незалежному оцінюванні з української мови і літератури
16:41
Учні 11-х класів стовідсотково братимуть участь у пробному незалежному оцінюванні з української мови і літератури

  Реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році проводилася з 09 по 31 січня. Вартість одного тестування для одного учасника складала 129 гривень. Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу учасників до пункту тестування та робочого місця.

Відділом освіти Зачепилівської районної державної адміністрації  спільно з керівниками закладів загальної середньої освіти, завдяки фінансової підтримки депутата обласної ради, почесного громадянина Харківської області та Зачепилівського району, генерального директора ПСП ім. Фрунзе Івана Даниловича Гляня,  організована та проведена відповідна робота, за результатами якої всі 60 учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів району мають можливість пройти пробне незалежне оцінювання з української мови і літератури безкоштовно.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник зможе скласти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 30 березня – з української мови і літератури, з інших предметів – 6 квітня.

Переглядів: 420 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar