Головна » 2018 » Серпень » 20 » Проведено огляд готовності закладів дошкільної та загальної середньої освіти району до роботи в 2018/2019 навчальному році
15:54
Проведено огляд готовності закладів дошкільної та загальної середньої освіти району до роботи в 2018/2019 навчальному році

    

14 та 17 серпня 2018 року комісією у складі працівників відділу освіти, молоді та спорту, відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури, Держспоживслужби, відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту від 10.08.2018 № 226,  проведено огляд готовності закладів дошкільної та загальної середньої освіти району до роботи в 2018/2019 навчальному році.  Комісією проведено огляд закладів освіти та було проведено оцінку стану поточного ремонту приміщень. А також члени комісії ознайомились з документацією відповідно до «Акту готовності закладу освіти до 2018/2019 навчального року».

    Адміністраціями закладів освіти, разом із учителям та батьками, вдалося виконати значний обсяг робіт та створити необхідні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят. Ошатні кабінети, коридори, фойє, їдальні, санвузли, ігрові кімнати це показник відповідальністі, сумлінного і творчого підходу людей до дорученої їм справи.

     Члени комісії були приємно вражені оновленими фойє та коридорами, класної кімнати для навчання майбутніх першокласників Чернещинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів», якісним ремонтом приміщення Новомажарівського ДНЗ я/с «Сонечко». Звернули увагу на класні кімнати, виділені адміністрацією Руновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, для навчання учнів КЗ «Орчицька початкова школа» на період ремонту приміщення Орчицької початкової школи та були задоволені умовами.

     З висновку комісії випливає, що всі загальноосвітні і дошкільні заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.

     Акалізуючи підсумки обїзду, члени комісії окреслили ряд проблемних питань, які потрібно вирішити кожному закладу освіти, аби навчально-виховний процес проходив максимально продуктивно.

Переглядів: 407 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar