Головна » 2019 » Квітень » 5 » Пройшло засідання районного методичного об’єднання вчителів історії
16:25
Пройшло засідання районного методичного об’єднання вчителів історії

   04 квітня 2019 року вчителі історії закладів загальної середньої освіти району взяли участь у засіданні районного методичного обєднання за темою «Модернізація змісту та форм проведення підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з історії». На засіданні, серед інших важливих питань, були розглянуті питання про особливості підготовки учнів до ДПА та ЗНО, питання організації повторення матеріалу з історії України. Матеріалами обласного семінару з даного питання поділилася Микитенко М.М., вчитель Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

    Учасники засідання цього ж дня взяли активну участь у семінарі-практикумі з теми «Тестові технології як один із засобів оцінювання ключових і предметних компетентностей учнів на уроках історії» під керівництвом вчителя історії Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ Буланова Ю.І. на якому розглянули методику застосування тестів, як одного із засобів перевірки й оцінки результатів освітньої діяльносі, вправлялися у створенні комп’ютерних тестів з використанням освітнього проекту «НаУрок».

   В роботі засідання взяла участь методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської районної державної адміністрації Гергель Т.В.

Переглядів: 276 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar