Головна » 2017 » Травень » 12 » Планові заходи в Зачепилівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Ромашка».
14:17
Планові заходи в Зачепилівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Ромашка».

 Нещодавно в Зачепилівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Ромашка» пройшло тематичне вивчення  на тему: «Рівень організації освітньої діяльності щодо формування екологічної свідомості дошкільників» метою якого було встановити якість планування й організації тематичних, комплексних, інтегрованих занять з розвитку екологічного виховання в дітей. Всі відкриті заходи в закладі були проведені вихователями на достатньому рівні. Дошкільнят навчають помічати красу довкілля, гармонійно співіснувати з природою та раціонально використовувати її багатства. Даючи дітям загальні знання про природні умови педагогічні працівники дошкільного навчального закладу орієнтують дітей на допомогу дорослих у вивченні природи, підкреслюючи цим, що природне довкілля менш знайоме сучасній дитині, ніж предметне. Цікаво пройшло заняття в групі раннього віку на тему: «Допоможемо бджілці», вихователем якої є Чуприна Л. І. Під час заняття спостерігається систематичність у вихованні екологічної компетентності у дітей.

З метою   закріплення та поглиблення знань дітей про безпеку життєдіяльності, поведінку в надзвичайних ситуаціях, попередження дитячого травматизму, пропагування знань з основ безпеки серед батьків у квітні місяці проведено «Тиждень безпеки дитини», який є  формою систематизації знань дітей про безпечну поведінку й довкілля. Діти  дізнаються про правила безпечної поведінки,  у них виробляються свідома обачність, навички орієнтування та швидкого реагування за надзвичайних ситуацій.

Переглядів: 473 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar