Головна » 2018 » Травень » 22 » ОЗДОРОВЧА КАМПАНІЯ 2018
09:41
ОЗДОРОВЧА КАМПАНІЯ 2018

        21.05.2018 року проведено семінар - нараду з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей улітку 2018 року для директорів закладів середньої освіти, директорів таборів відпочинку з денним перебуванням, кухарів, відповідальних  за харчування та директорів літніх мовних таборів.

      На нараді  обговорювалися питання про  підготовку та організацію літньої оздоровчої кампанії і відпочинку дітей улітку 2018 року; дотримання вимог щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів під час оздоровчої кампанії   та вимоги санітарного законодавства при організації оздоровлення та відпочинку дітей улітку; протипожежні заходи під час проведення оздоровчої кампанії; організацію безпеки життєдіяльності та охорони праці в дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням; порядок організації харчування дітей  та нормативно-правове забезпечення  цього питання; методичні засади організації роботи Літніх мовних таборів, організація  виховної роботи та планування  змістовного дозвілля; співпрацю Зачепилівського будинку дитячої та юнацької творчості з дитячими таборами відпочинку; проведено навчання кухарів пришкільних оздоровчих таборів.

В 2018 році планується забезпечити функціонування 5 таборів з денним перебуванням на базі 4 закладів  загальної середньої освіти. Відпочинкова зміна становитиме 14 робочих днів і триватиме з 29 травня до 15 червня.

  • З метою належної підготовки навчальних закладів до проведення літнього відпочинку дітей відділом освіти, молоді та спорту Зачепилівської районної державної адміністрації розроблено планові показники щодо охоплення дітей в пришкільних таборах. Заплановано оздоровити 352 дитини. На оздоровлення школярів виділено 123 200,00 тис. грн. більше, ніж у минулому році. Вартість харчування на одного учня в день становитиме 25,00 грн. Діти забезпечуватимуться дворазовим харчуванням. Складено примірне  меню, яке включає в достатній кількості м’ясні страви, рибу, свіжі овочі, фрукти, твердий сир, печиво та натуральні соки. Сформовано штатні розписи. Організаційно-педагогічну роботу в пришкільних таборах будуть здійснювати 80 працівників: директори таборів та їх заступники,  вихователі, кухарі, завгоспи, водії, прибиральниці.
Переглядів: 373 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar