Головна » 2019 » Квітень » 18 » Обласна олімпіада юних геологів Харківщини
15:36
Обласна олімпіада юних геологів Харківщини

        

14 квітня Комунальним закладом «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради спільно з Українським науково-дослідним

інститутом природних газів, факультетом геології, географії, рекреації та туризму Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна та музеєм природи  було проведено 44 обласну олімпіаду юних геологів Харківщини.  

  Заклади освіти Зачепилівського району  представляли  учні  Новомажарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Байрак Данііл, Бєлялова Аміна, Завада Вероніка, Рогачова Яна, Путря Аліна та Соболенко Інна   (вчитель  Устименко Ірина Сергіївна).

Олімпіада проходила у ІІ етапи: І етап – заочний,   а під час ІІ етапу учні мали змогу проявити себе та показати свої знання в області геології під час виступів.  Перемогу в І турі олімпіади отримали Бєлялова Аміна та Рогачова Яна. А от до абсолютної перемоги  учасникам  трішки не вистачило впевненості та напору.  Досвід та знання отримані в ході даного випробування     діти можуть використати на уроках географії. А головне, що є бажання взяти участь у олімпіаді і наступного року.

 

Переглядів: 278 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar