Головна » 2019 » Березень » 30 » Нарада директорів закладів  дошкільної та  загальної середньої освіти
13:40
Нарада директорів закладів  дошкільної та  загальної середньої освіти

    

29 березня  2019 року у відділі освіти, молоді та спорту  Зачепилівської райдержадміністрації відбулася семінар - нарада директорів закладів дошкільної та загальної середньої .

У ході  семінар - наради було  розглянуто питання: «Інноваційні підходи до форм та розвитку управлінської компетентності керівника закладу загальної середньої освіти», обговорювались питання використання тестових технологій у закладах загальної середньої освіти, підготовка учнів до проходження ЗНО , моніторинг участі школярів у обласних та республіканських конкурсах, турнірах, змаганнях, моніторинг участі батьків майбутніх першокласників Зачепилівського району у інтернет - зборах, проведення заходів у ЗЗСО, ЗДО щодо профілактики захворюваності на кір.

     Накреслено шляхи  проведення в ЗЗСО: «Тижня дорожнього руху»,  загальношкільних  батьківських зборів та батьківських зборів  випускників  10-х,11-х класів із запрошенням працівників Зачепилівського РВК щодо профорієнтації  школярів до вступу у  військові вузи , проведення навчально - польових зборів для учнів 11-х класів з 22.04 по 24.04.2019, І районного етапу «Сокіл» («Джура»).

       Зверталась увага  на проведення в закладах освіти  заходів щодо попереднього працевлаштування школярів 9-х,11-х класів,  вибір та замовлення підручників,  на  проходження  медичних оглядів працівниками таборів відпочинку.

       Надавались рекомендації про використання  вчителями історії  закладів загальної середньої освіти інформаційних матеріалів Українського інституту національної пам'яті.

     Було опрацьовано лист МОН від 12.03.2019 №01/11-2507 «Щодо сприяння утвердження академічної доброчесності в Україні».

     Активну участь в проведенні семінару-наради брали участь керівники закладів загальної середньої освіти, методисти районного методичного кабінету.

      Завідувач  районного методичного кабінету Бєляєва А.І. підбила підсумки семінару наради та спрямувала керівників навчальних закладів  на   своєчасність  та результативне виконання завдань, зазначених у дорученні.

Переглядів: 262 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar