Головна » 2017 » Травень » 31 » Літо, літо, літечко… — золота пора для оздоровлення , відпочинку та загартування!
14:25
Літо, літо, літечко… — золота пора для оздоровлення , відпочинку та загартування!

Про це найкраще знає люба дітвора! Цього літа діти мають можливість цікаво, весело та з користю для здоров'я провести час, добре відпочити і набратися сил, позбавитися нудьги та відкрити в собі нові таланти, віднайти нових друзів.

29 травня 2017 року привітно зустріли 1043 дітей 10 таборів відпочинку з денним перебуванням,які функціонуватимуть на базі загальноосвітніх шкіл 14 днів з 29.05.2017 по 16.06.2017.

При семи таборах відпочинку з денним перебуванням організовано роботу Літніх мовних таборів, в яких 110 школярів мають змогу поспілкуватися з носіями іноземної мови, закріпити та відпрацювати навички розмовної англійської мови.

Важливу роль відведено відпочинку дітей пільгових категорій.

Кожен табір відпочинку працює за окремо складеним планом роботи.

Діти з радістю відвідують такі відпочинкові табори, так як тут не потрібно сидіти на уроках, виконувати домашні завдання і вести щоденники. Перед ними відкривається світ цікавих ігор, тренінгів, вікторин, майстер-класів, поїздок. Вони мають можливість поспілкуватися з однолітками, а також віднайти нових друзів, відвідати музеї, побувати в екскурсійних подорожах історичними місцями не лише району, а й області, здійснити туристичні походи.

Важливим напрямком виховної роботи в таборах є проведення заходів, спрямованих на розвиток духовності, національної свідомості, відродження національних обрядів, звичаїв і традицій.

Велика увага приділяється залученню школярів до занять спортом,

пропаганді здорового способу життя, безпеці життєдіяльності.

Переглядів: 466 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar