Головна » 2017 » Травень » 22 » Леб’язький дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Сонечко» діти відвідують із задоволенням.
13:36
Леб’язький дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Сонечко» діти відвідують із задоволенням.

 

     Адміністрація та вихователі Леб’язького дошкільного навчального закладу (ясла-садок) “Сонечко» прикладають максимум зусиль аби кожен день для малюків був цікавим і  різноманітним. До проведення занять  залучають і батьків своїх вихованців. Активну участь батьки малюків прийняли у «Тижні безпеки дорожнього руху». В останній день Тижня було проведено розвагу для дітей і батьків « За безпеку всією родиною», під час якої мами й тата взяли участь у конкурсах « Збери знак», «Проведи машину по лабіринту», «Відгадай кросворд». Разом з дітьми взяли участь у змаганні « Чия машина швидше».

 Дітки читали вірші та відгадували загадки про правила дорожнього руху, збирали світлофор із різноманітного ігрового матеріалу. Наприкінці розваги батьки та діти , вихователі дитячого садка об’єдналися у веселому танку.

    Маленькі вихованці нашого садочку завжди приймають участь у заходах села. Не виключенням стало і святкування 9 Травня. Діти виступили з цікавою програмою, яка сподобалася не лише батькам, а й усім присутнім на святі. Мешканці села тепло сприйняли дитячий виступ, щиро аплодували, а наприкінці вручили солодкі подарунки – цукерки та морозиво.

Переглядів: 367 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar