Головна » 2019 » Квітень » 25 » День цивільного захисту
12:05
День цивільного захисту

25 квітня керівники закладів дошкільної освіти району, методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гергель Т.В. взяли участь у показовому «Дні цивільного захисту», який було проведено у Зачепилівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Ромашка». Захід проведено з метою досягнення злагодженості у роботі керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.

    «День цивільного захисту» розпочався урочистою лінійкою. Вихованці ДНЗ я/с «Ромашка», під керівництвом вихователів, продемонстрували вміння шикуватися та марширувати, проголошувати тематичні речівки. Кожна дитяча група відрізнялася зовнішніми ознаками – повітряними кульками, прапірцями, стрічками.

    Захід продовжився у приміщенні закладу, де завідувач ДНЗ Порціян І.М. запропонувала учасникам презентацію «Організація цивільного захисту в закладі дошкільної освіти» аби підвищити професійну і освітню компетентність педагогів з питань організації та проведення заходів з цивільного захисту та провела об’єктові тренування з відпрацюванням дій на випадок надзвичайної ситуації соціального характеру з метою відпрацювання дій персоналу в разі виникнення такої ситуації. Важливого значення виступаюча надала оформленню нормативно-правової та ділової документації з питань цивільного захисту у закладі.

    День цивільного захисту  для малят продовжився на подвірї веселими змаганнями, конкурсами.

     Учасники заходу обговорили ряд важливих питань з організації цивільної оборони у закладі дошкільної освіти та щиро дякували завідувачу та працівникам ДНЗ я/с «Ромашка» за професійно підготовлений «День цивільного захисту».

      

Переглядів: 275 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar