Головна » 2017 » Листопад » 30 » 28 листопада 2017 р. методистом відділу освіти Коломієць Л.В. проведено районний семінар – нараду для шкільних керівників
09:50
28 листопада 2017 р. методистом відділу освіти Коломієць Л.В. проведено районний семінар – нараду для шкільних керівників

 З метою підвищення компетентності класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів щодо формування єдиної системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Зачепилівському районі 28 листопада 2017 року методистом РМК відділу освіти Коломієць Л.В. проведено районний семінар – нараду для  керівників шкільних методичних об'єднань класних керівників на базі районного Будинку дитячої та юнацької творчості за темою «Проблеми формування єдиної системи національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді у  районі».

         На семінарі були розглянуті питання: «Проблеми формування національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в районі у межах  реалізації завдань освітнього проекту «Виховний простір Харківщини», «Особливості організації національно-патріотичного виховання дітей,  учнівської молодів в  умовах суспільних змін та  модернізації освіти».

         Свій досвід роботи з формування національної самосвідомості учнів,  виховання любові до рідного краю, свого народу, шанобливого ставлення до його культури  представила вчитель Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Чуб. Т.М., презентувавши  авторські розробки виховних заходів «Людина починається з добра». Логічним продовженням роботи  семінару став виступ  методиста  БДЮТ Буланова  Ю.І.  який зупинився  на краєзнавстві як однієї із сфер, що  охоплює національно-патріотичне виховання.

         На останок, учасники семінару розробили дієву модель партнерської співпраці навчальних закаладів з суб’єктами національно – патріотичного виховання на місцевому рівні та сформулювали принципи  їх успішної взаємодії.

Переглядів: 407 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar