Головна » 2017 » Листопад » 30 » 29 листопада 2017 року відбувся семінар-практикум з новопризначеними керівниками закладів освіти
10:33
29 листопада 2017 року відбувся семінар-практикум з новопризначеними керівниками закладів освіти

      

З метою підвищення професійного рівня керівників закладів освіти 29 листопада 2017 року відбувся семінар-практикум з новопризначеними керівниками закладів освіти на тему « Організаційно-методичні аспекти проведення  атестації педагогічних працівників». Учасниками семінару стали керівники закладів освіти району, стаж роботи на посаді яких становить до 3-х років.

      В роботі семінару взяли участь методист районного методичного кабінету відділу освіти Гергель Т.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Руновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Корінець Т.Ф.

    На семінарі обговорили питання порядку організації та проведення атестації педагогічних працівників, роль атестації у підвищенні професійної майстерності педагогічних працівників та ін.

   В ході заходу було надано методичну допомогу новопризначеним керівникам закладів освіти щодо проведення атестації відповідно до діючого законодавства. Особлива увага зверталася на заповнення необхідної документації з даного напрямку.

   Учасники семінару взяли активну участь у обговоренні, висловили побажання щодо планування наступних занять.

Переглядів: 432 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar